Gulper Ozdemir o njenoj sličnosti sa likom iz serije Gul Masali

Gulper Ozdemir vratila se na ekrane TV serijom Gul Masali / Priča o ruži, koja je na ekran došla početkom leta na ATV-u. Ovoga puta uspešna glumica preuzima glavnu ulogu sa Erdemom Kaynarcom u seriji.

Gulper Ozdemir o njenoj sličnosti sa likom iz serije Gul Masali

Foto Credits: IMDB

Dok su se oni koji su gledali ovo dvoje glumaca kao partnere u seriji iznenadili koliko su se poklapali jedni s drugima, dopala im se i Gulper Ozdemir zbog njene uloge Gonce.

Uspešna glumica Gulper Ozdemir nedavno je dala intervju za Samdan Plus Magazine. Istovremeno, glumica, kojoj su se divili zbog lepih fotografija u časopisu, podelila je svoje uzbuđenje i sreću zbog učešća u seriji Priča o ruži.

Pored toga, glumica je prvi put ispričala slučajnu sličnost događaja u sopstvenoj životnoj priči sa serijom Gul Masali. Rođena u Frankfurtu u Nemačkoj, glumica je rekla da je, nakon što je tamo završila deo svog obrazovanja, usredsredila srce na glumu i počela da studira u Parizu.

Nakon što je završila školovanje na Državnom univerzitetu Truman u SAD, Gulper Ozdemir je takođe stupila na scenu u turskim i nemačkim pozorištima. U intervjuu glumice, koja je dala život različitim likovima u mnogim pozorištima, filmovima i TV serijama, skrenuo je pažnju i na njene reči da serija Gul Masali za nju ima posebno značenje.

Gulper Ozdemir navodi da je scenario serije Gul Masali / Priča o ruži došao na njen rođendan i skreće pažnju na sledeću zanimljivu sličnost:

„Zanimljivo je to što moj lik u scenariju takođe dobija vesti na njen rođendan i njena priča počinje tada. Ona odlazi u Ispartu i tamo ostaje. U tom pogledu, ja smo zapravo delila istu sudbinu sa njom.”.

NOVO - Serija O Kiz je ponovo spojila Erkana Petekkayu i Sezin Akbasogullari!

By: TV Exposed