Serija O Kiz je ponovo spojila Erkana Petekkayu i Sezin Akbasogullari!

Jedna od ambicioznih produkcija Kanala D u novoj sezoni je serija O Kiz / Ta devojka. Rukovodstvo ovog TV kanala ima velika očekivanja od serije koja će ponovo nakon mnogo godina okupiti Erkana Petekkayu i Sezin Akbasogullari.

Serija O Kiz je ponovo spojila Erkana Petekkayu i Sezin Akbasogullari!

Foto Credits: Internet Haber

Serije, koje se pažljivo ispituju i privlače pažnju svojim brzim rezultatima, takođe su pomogle Kanalu D da promeni percepciju na nekoliko sezona. Sa ovim procesom koji je započeo sa projektom Sadakatsiz / Neveran, uspešan start serije Camdaki Kiz je takođe pomogao kanalu da privuče gledaoce produkcijama koje su prekinule proces serija sa lošim rejtingom. Serija Arka Sokaklar je već 16 sezona na platnu kao fenomen produkcija i biće ponovo na ekranu u novoj sezoni. Pored toga, TV serija Yargi / Presuda i TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre postale su veoma zapažene na ekranu Kanala D prošle sezone i projekti o kojima se najviše priča.

Nakon pažljivog procesa, Kanal D više ništa ne prepušta slučaju! Publici predstavlja potpuno nove priče sa produkcijama koje privlače pažnju svojim uspešnim glumcima uz snažne priče. Jedna od ovih serija biće O Kiz ili u prevodu Ta devojka. Očekivanja od ove TV serije, koja traju već neko vreme, su velika.

Završne pripreme za seriju O Kiz, koja je okupila Erkana Petekkaya i Sezin Akbasogullari, koji su godinama unazad bili pred kamerama u seriji Beyaz Gelincik, privode se kraju. Održane su čitalačke probe sa celokupnom glumačkom ekipom koja se okupila tokom nedelje.

Sledi snimanje a vrlo brzo i emitovanje ove nove turske serije.

NOVO - Još mesec dana do početka turske serije Dunyayla Benim Aramda!

By: TV Exposed