Burak Deniz postaje sve popularniji u Italiji

Jedan od najuspešnijih turskih glumaca poslednjih godina o kojima se najviše priča je Burak Deniz. Deniz, koji je dospeo u prvi plan produkcijama u kojima je učestvovao, postao je jedno od imena koja danas privlače veliku pažnju!

Burak Deniz postaje sve popularniji u Italiji

Foto Credits: Internet Haber

Glumca, koji je često između Turske i Italije, sa velikim interesovanjem prate italijanski fanovi, baš kao i Cana Yamana.

Burak Deniz je nedavno došao na ekrane sa TV serijom Marasli. Rani završetak serije emitovane na ATV TV-u bio je događaj koji je uznemirio publiku. Nakon serije koju je igrao sa Alinom Boz, Burak je odabrao digitalnu platformu i ovoga puta je preuzeo ulogu u TV seriji Sahmaran. Takođe je glumio sa Dilan Cicek Deniz u seriji Yarim Kalan Asklar, koja je snimana za BluTV, kao i u filmu Gidenler / Odlasci koji je sniman za Netfliks.

Serija Sahraman u kojoj glumi sa Serenay Sarikayom snimljena je za Netfliks. Na redu je i druga sezona ove serije koju potpisuje Tims&B, odnosno njeno snimanje pre nego što je prva uopšte i emitovana. U međuvremenu, glumac je potpisao ugovor sa digitalnom platformom Disney plus, koji će početi da emituje 14. juna.

Još jedna veza Buraka Deniza sa Disney Plusom je u Italiji. Glumac je glumio u italijanskoj seriji Cahil Periler ove digitalne platforme, koja će istog datuma početi da se emituje u Italiji. Ulogom u Cahil Perileru, serijskoj verziji filma o kome se mnogo pričalo, interesovanje za glumca je poraslo u Italiji.

Serija od osam epizoda snimana je prošlog leta u Italiji. Scene u kojima je učestvovao Burak Deniz snimane su i u Istanbulu. U projektu je učestvovala i sjajna glumica Sera Yilmaz, koja je takođe nezaobilazna u filmovima Ferzana Ozpeteka.

Burak Deniz je u seriji igrao turskog fotografa po imenu Asaf. Dugo očekivana serija biće prikazana na Disney plusu, koja će početi da se emituje 14. juna.

NOVO - Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uskoro krunišu svoju ljubav

By: TV Exposed