Cagatay Ulusoy ima ozbiljan privatan biznis

Turksi glumac Cagatay Ulusoy radije bira rad na digitalnim platformama nego u TV serijama. Uz to, ono po čemu se glumac ističe je činjenica da skoro nikada nije potpisao marketinški ugovor sa nekim brendom.

Cagatay Ulusoy ima ozbiljan privatan biznis

Foto Credits: RiriNano

Cagatay Ulusoy je jedan od najpopularnijih turskih glumaca današnjice, ali ne reklamira brendove. Zašto? Odgovor je lak, glumac zaradjuje više nego dovoljno u glumi ali i u privatnim biznisima koje ima u Sjedinjenim Američkim Državama i Turskoj. Glumac ima „slabost“ prema agrokulturama, ali mu to donosi i te kako velik profit. Poznato je da je Cagatay kupio farme u Bugarskoj i da ima biznis proizvodnje i prodaje ledenog čaja koji prodaje u SAD.

Njegovi privatni poslovi se tu ne završavaju. Prema pisanju turske štampe, Cagatay Ulusoy je zajedno sa jednim prijateljem kupio 10 ari vinograda u mestu Thrace, u Tekirdag području koje je poznato kao Tursko vinsko selo. Uradio je to još pre godinu dana, a sada je u dogovoru sa stručnjacima odlučio da pokrene  proizvodnju sopstvenog vina. Već naredne godine glumac planira da u prodaju stavi izmedju 4500 i 5000 boca vina. Neke od boca neće ni biti na prodaju, već će ih posebno posvetiti bliskim prijateljima.

Cagatay se lično stara o vinogradima koje često posećuje u društvu njegove voljene Duygu Sarisin.

Kada je reč o njegovim projektima, manje više se sve zna. Glumac završava sa radom na projektu Terzi / Krojač koji će biti emitovan početkom naredne godine na Netflix digitalnoj platformi. U narednom periodu će početi rad na filmu Centilmen / Džentlmen u kom će tumačiti glavnu ulogu sa Ebru Sahin. Film će takođe biti dostupan na Netflixu negde u toku 2023. godine. Uz sve to, Cagatay pronalazi vreme za hobi, odnosno pecanje, kao i druženje sa prijateljima.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o plastičnim operacijama

By: TV Exposed