Hafsanur Sancaktutan o plastičnim operacijama

Mlada turska glumica Hafsanur Sancaktutan napreduje iz projekta u projekat. Kvalitet njene glume je u poslednje vreme na zaista visokom nivou.

Hafsanur Sancaktutan o plastičnim operacijama

Foto Credits: Haberler

Hafsanur Sancaktutan je bez dileme veoma talentovana i uživanje je gledati je na ekranima. U kojem god projektu da je radila, ostavila je sjajan utisak. Glumica rodjena 2000. godine trenutno radi na TV seriji Darmaduman u kojoj tumači lik Derin. Ovaj projekat koji predstavlja rimejk popularne američke serije Beverli Hils nije uspešan kao što se očekivalo. Pre ove serije, Hafsanur je radila na seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi i privukla dosta pažnje upečatljivom glumom.

U svom nedavnom intervjuu, Hafsanur Sancaktutan je govorila o plastičnim operacijama, odnosno iznela svoj stav. Glumica je izjavila da ona za sada nije radila bilo kakve korekcije na njenom licu, ali u principu ona nije protiv plastičnih operacija i sličnih zahvata. Po njoj, glavna stvar je da ukoliko je neko već uradio nešto za sebe, ne treba da to krije, laže i tvrdi da je u potpunosti sve prirodno. Za tako nešto zaista nema potrebe, niti to ima smisla, rekla je mlada glumica.

Sancaktutan je javno iznela svoj stav o ovoj temi, a ono što je mnogo bitnije je činjenica da njen glumački kvalitet raste iz serije u seriju i da izrasta u jednu od najboljih mladih turskih glumica današnjice.

NOVO - Neprijatnost za Semu Ergenekon i Ugura Aslana!

By: TV Exposed