Funda Eryigit o trudnoći i venčanju

Turska glumica Funda Eryigit je fotografisana trudna, odnosno pozirala je za fotografe pre nekoliko večeri, što je privuklo dosta pažnje.

Funda Eryigit o trudnoći i venčanju

Foto Credits: IMDB

Učestvujući u premijeri pozorišne predstave Kuheylan, poznata turska glumica je pozirala trudna.

Funda Eryigit, koja je došla na predstavu na poziv, dobila je veliku pažnju zbog toga što je u drugom stanju, a takođe je objavila da još nije udata, odnosno da se ona i izabranik njenog srca još uvek nisu venčali.

Glumica je izjavila da će vrlo brzo sesti za svadbeni sto, rekavši: „Još nisam udata, ali je blizu.”, i na taj način najavila venčanje u narednom periodu što je dodatno obradovalo njene fanove.

Nije želela da otkrije pol deteta

Glumica, koja je već neko vreme na sceni sa pozorišnom predstavom Timsah Atesi / Krokodil Vatra, rekla je da su njene pripreme za brak kasnile zbog trudnoće, kao i da je to delom iz zbog njenog voljenog, odnosno momka Berkuna Oye, tj. njegovih obaveza.

Izrazivši da će se uskoro venčati, glumica je rekla da su događaji nizali jedan za drugim i da je njena trudnoća odlično napredovala, što su svakako divne vesti. Objašnjavajući da je trudna 28 nedelja, glumica nije želela da otkrije pol bebe.

Sve u svemu veoma lepe vesti iz života ove veoma talentovane turske glumice. Uskoro je očekuju venčanje i porodjaj, a ostaje da vidimo kada će se Funda Eryigit vratiti poslu.

View this post on Instagram

A post shared by Funda Eryiğit (@fundaery)

NOVO - Serija Kardeslerim / Moja braća i zvanično dobija četvrtu sezonu

By: TV Exposed