Berguzar Korel podnela tužbu!

Glumica Berguzar Korel odlučila je da zaštiti svoja prava sudskim putem. Ona je podnela tužbu u turskom tužilaštvu koje je pokrenulo istragu. Istraga je pokrenuta nakon što je Berguzar dostavila sve potrebno o ružnim natpisima. U pitanju su poruke mržnje, neprijateljstva prema socijalnim grupama i poniženja na društvenim mrežama koje je neko pisao predstavljajući se ...

Berguzar Korel podnela tužbu!

Glumica Berguzar Korel odlučila je da zaštiti svoja prava sudskim putem.

Ona je podnela tužbu u turskom tužilaštvu koje je pokrenulo istragu. Istraga je pokrenuta nakon što je Berguzar dostavila sve potrebno o ružnim natpisima. U pitanju su poruke mržnje, neprijateljstva prema socijalnim grupama i poniženja na društvenim mrežama koje je neko pisao predstavljajući se kao glumica. Kako se ispostavilo, poruke su u ime Berguzar Korel objavljivane sa lažnih naloga na društvenim mrežama od strane nepoznatih ljudi.

Glumica je podnela odgovarajuću prijavu u želji da se pronađu i kazne počinioci ovih zaista gnusnih dela. U Turskoj je zakon veoma strog po ovom pitanju i kako ističe Korel ne sumnja da će pravda pobediti.

NOVO - Žestoke optužbe na račun Emrea Kinaya

By: TV Exposed