Tuba Buyukustun ne zaboravlja ponos od pre 6 godina! (VIDEO)

Nedavno je glumica, koja na društvenim mrežama objavljuje lepe uspomene na stare dane, osvežila svoja sećanja serijom Kara Para Ask. Ljubitelji poznate glumice takođe su se podsetili na ovu seriju koja je postigla veliki uspeh širom sveta. Tuba Buyukustun je ovog puta svoje fanove odvela u 2014. godinu. Glumica, koja je objavila promotivni film 20-minutne ...

Tuba Buyukustun ne zaboravlja ponos od pre 6 godina! (VIDEO)

Nedavno je glumica, koja na društvenim mrežama objavljuje lepe uspomene na stare dane, osvežila svoja sećanja serijom Kara Para Ask. Ljubitelji poznate glumice takođe su se podsetili na ovu seriju koja je postigla veliki uspeh širom sveta.

Tuba Buyukustun je ovog puta svoje fanove odvela u 2014. godinu. Glumica, koja je objavila promotivni film 20-minutne serije 20 pripremljen za međunarodnu nagradu Emi, izrazila je koliko je ponosna i posle 6 godina. Bila je među najboljim nominovanim glumicama. Pratioci Tube Buyukustun i danas se sećaju tih dana kao da je bilo juče. Vratila se praznih ruku sa dodele nagrada koja je održana u njujorškom hotelu Hilton 2014. Tuba Buyukustun, koja se plasirala u finale u kategoriji najbolje glumice, morala je da gleda kako nagrada odlazi holandskoj glumici Bianci Krijgsman.

https://www.instagram.com/tv/CFhncfalggi/?utm_source=ig_embed

By: Tv Exposed

NOVO-Demet Ozdemir i Can Yaman na istom ispitu (FOTO)