Alina Boz srećna zbog novog projekta

Alina Boz bila je glavna glumica TV serije Bir Peri Masali / Bajka na Fox TV-u. Serija je zaokružila svoj ekranski život tako što je u utorak, 27. decembra, sa svojom 13. epizodom ušla u finale.

Alina Boz srećna zbog novog projekta

Foto Credits: IMDB

Alina Boz je ostvarila impresivno partnerstvo sa Tarikom Emirom Tekinom u seriji koju su njeni fanovi čekali sa velikim uzbuđenjem, ali nisu mogli da pronađu tačno ono što su tražili. Za Alinu serija Bir Peri Masali,  ostaće upamćena kao ona projekat koji nije privukao veliku pažnju i svoj ekranski život upotpunio je u 13 epizoda. Obožavaoci Aline sada sa uzbuđenjem čekaju novi projekat poznate glumice.

Boz učestvuje u glumačkoj ekipi filma Yilbasi Gecesi / Novogodišnja noć, koji će se 30. decembra sastati sa publikom na Disney plusu. Film, koji nosi potpis Gulse Birsel, takođe je od velikog značaja za Alinu Boz. Mlada glumica, koju ćemo gledati u jednom od najrazličitijih primera komedije, iznenadiće obožavaoce, jer je prvi put učestvovala u projektima Gulse Birsel.

Alina Boz je rekla: „Yilbasi Gecesi (Novogodišnji dan) je veoma poseban, nove nade, nove želje, nova očekivanja. Veoma sam srećna što smo tako lep dan pretvorili u tako lep film.” Alina je izjavila da je to bio veoma ugodan film i rekla da je veoma srećna što može da učestvuje sa ovom ekipom. Zaslepljujuća svojom elegancijom i opisana kao jedna od najuspešnijih glumica poslednjeg perioda, Boz se zahvalila i Disney plus timu, koji je vrlo brzo upotpunio film montirajući ga.

NOVO - Deniz Baysal iznenadila izjavom o deci!

By: TV Exposed