Serija Ego je postala adresa elegencije

S nestrpljenjem se očekuju nove epizode ​​serije, koja je publiku na ekranu Fox TV-u dočekala pod imenom Erkege Guven Olmaz, odnosno samo Ego što je skraćenica od „Ne veruj muškarcima“.

Serija Ego je postala adresa elegencije

Foto Credits: Haberler

Posebno ove nedelje, slike sa venčanja Sibel i Erhana biće prikazane u novoj epizodi. Dok će Melisa Asli Pamuk otkriti svoju lepotu u venčanici, Alperen Duymaz će pokazati svoju harizmu svojim odelom sa leptir mašnom.

Gledanost serije Ego, u kojoj glume Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, svake nedelje je sve veća. Serija, koju prati verna publika, skreće pažnju harmonijom dvoje glavnih glumaca.

Činjenica da su glumice serije prikazane sa visokom elegancije još je jedan detalj koji ne promiče pažnji. Melisa Asli Pamuk, glavna glumica serije, igra lik Sibel i zadivljuje svojom lepotom i talentom. Odeća lika Sibel takođe ima moć da impresionira fanove serije u svakoj novoj epizodi.

Visok nivo elegencije i muških i ženskih likova

Pored ovoga, još jedna važna glumica serije, Ruya Helin Demirbulut, daje najvažniji test u svojoj karijeri. Možemo reći da je glumica koju smo gledali i gledamo sa likom Elif dala veoma uspešan ispit u seriji i odeća kreirana za njen lik privukla je pažnju publike.

U objavljenim epizodama, trejlerima i fotografijama jasno se može videti visok nivo elegancije svih ženskih glumaca serije Ego. Kao i glumice, na fotografijama se odrazilo da je izbor odeće muških glumaca bio veoma uspešan.

Ahmet Kayakesen, u liku Tuncaya, igra sasvim drugačiji lik i privlači pažnju svojim stilom odevanja.

Možemo reći da glavnom glumcu Alperenu Duymazu veoma pristaje odeća sportskih linija izabrana za njegov lik, koji u ovoj seriji oseća ljubav miliona, a posebno crna boja je jedna od dominantnih boja u seriji.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Serija Guzel Gunler / Dobri dani ima vernu publiku

By: TV Exposed