Serkan Tinmaz je veoma srećan zbog saradnje i serije!

Likovi Nursema i Umut su duboko impresionirali publiku u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, jednoj od najgledanijih serija tokom prošlog perioda.

Serkan Tinmaz je veoma srećan zbog saradnje i serije!

Foto Credits: Haberler

Nursema i Umut, koji su bili vezani jedno za drugo ljubavlju, ali suočeni sa preprekama svojih porodica, veoma su se teško spojili.

Njihova priča je takođe bila veoma upečatljiva za mnoge gledaoce, koji često doživljavaju slične događaje u društvu, jer je to priča koja dotiče i njihove sopstvene živote.

Predmet interesovanja je bilo i to što su se Ceren Karakoc i Serkan Tinmaz, koji su tumačili likove Nurseme i Umuta, za tako kratko vreme navikli jedno na drugo i prilagodili jedno drugom.

Ipak, treba reći da je pozadina ovoga činjenica da se njih dvoje poznaju dugi niz godina, što je svakako olakšalo period adaptacije i igralo veliku ulogu u svemu tome.

Dobar i lep projekat

U razgovoru za TV100, Serkan Tinmaz je rekao:

„Veoma sam srećan što igram sa Ceren. Sjajno mi je da sam deo para u tako dobrom i lepom projektu. To je odlična prilika za nas“, objasnio je turski glumac.

Serkan Tinmaz je napomenuo da je za njega velika stvar biti partner u istoj TV seriji sa prijateljicom koju dugo poznaje. Ono što raduje sve fanove ove turske serije je da se polako bližimo njenom nastavku. Jul je na izmaku, ostaje još avgust a u septembru bi mogli da gledamo novu sezonu uzbudljive i popularne serije Kizilcik Serbeti.

NOVO - Ceren Karakoc i Serkan Tinmaz o odmoru i seriji Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed