Demet Ozdemir spremila iznenađenje onima koji čekaju seriju "Dogdugun Ev Kaderindir" (FOTO)

Gledaoci TV serije Dogdugun Ev Kaderindir, koja se emituje na ekranima tv8, znatiželjni su kada serija počinje. Kao što je poznato, snimanje serije je obustavljeno i nije bilo emitovanja tokom pandemije. U maju, snimanje je nastavljeno i sprema se završnica sezone. Mnoge TV serije otvarile su novu sezonu u ovoj i prošloj nedelji. Snimanje serije, ...

Demet Ozdemir spremila iznenađenje onima koji čekaju seriju "Dogdugun Ev Kaderindir" (FOTO)

Gledaoci TV serije Dogdugun Ev Kaderindir, koja se emituje na ekranima tv8, znatiželjni su kada serija počinje.

Kao što je poznato, snimanje serije je obustavljeno i nije bilo emitovanja tokom pandemije. U maju, snimanje je nastavljeno i sprema se završnica sezone. Mnoge TV serije otvarile su novu sezonu u ovoj i prošloj nedelji.

Snimanje serije, koja je zasnovana na stvarnoj priči koju je napisala dr Gulseren Budayicioglu, počelo je pre izvesnog vremena, ali glumci se trude da ne iznesu previše informacija sa seta.

Oni koji su očekivali da Demet Ozdemir podeli objave na društvenim mrežama neko vreme su bili razočarani. Međutim, Ozdemir je obradovala svoje pratioce nekim svojim postovima, rekavši da je snimanje započela i da je ostalo malo vremena za susret sa publikom.

Na fotografijama snimljenim na setu, Ozdemir je pozirala sa Zuhalom Gencer Erkayom, koja je glumila u seriji sa Ibrahimom Celikkolom, kao i sa drugim glumicama.

Tu su i fotografije

By: TV Exposed

NOVO-Tuba Buyukustun preljubnica!