Yasemin Kay Allen o navodnom raskidom sa Tolgom Gulecom!

Prijateljstvo Tolge Guleca i Yasemin Kay Allen, koji su se upoznali na snimanju digitalne serije Erkek Severse / Kad muškarac voli, emitovane na Bein Connect-u, nedavno je preraslo u ljubav.

Yasemin Kay Allen o navodnom raskidom sa Tolgom Gulecom!

Foto Credits: Haberler

Nadvijaju li se tamni oblaci nad vezom para koji je proteklih meseci potvrdio ljubav? Tvrdnja da su lepa glumica Yasemin Kay Allen i njen momak Tolga Gulec raskinuli, pala je kao bomba na dnevni red časopisa.

U štampi časopisa se tvrdilo da su se par Tolga Gulec i Yasemin Kay Allen razišli jer su imali različita mišljenja. Lepa glumica, koja je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju koju je snimila sa Gulecom, demantovala je tvrdnju o raskidu.

Tolga i Yasemin, koji su radije živeli svoju vezu van vidokruga javnosti, reagovali su na vest o razvodu deljenjem na društvenim mrežama.

Nakon vesti koje su uznemirile njene fanove, glumica je na svom Instagram nalogu, na Instastoriju podelila svoju fotografiju sa dečkom Tolgom uz napomenu: „Sve je u redu”.

Fotografija poznatog para umirila je srca njihovih obožavalaca. Yasemin, koja je govorila o svojoj vezi sa Tolgom dok je razgovarala sa novinarima proteklih nedelja, rekla je: „Naša veza je tek počela, veoma smo srećni. Ne želim da ureknem sve“, rekla je tada ona.

Nakon nekih negativnih, a čini se i lažnih vesti, glumica se oglasila i potvrdila da ih nije niko urekao i da njihova ljubav i dalje traje.

NOVO - Caglar Ertugrul promenio imidž, fanovi podeljeni! (FOTO)

By: TV Exposed