Gokce Bahadir ponovo na setu serije Sve o braku!

Stižu nam lepe vesti vezane za tursku seriju Sve o braku. Situacija se normalizovala i snimanje projekta je nastavljeno.

Gokce Bahadir ponovo na setu serije Sve o braku!

Foto Credits: Internet Haber

Na setu serije Sve o braku nije bilo baš sjajno. Glumica Gokce Bahadir je bila zaražena koronavirusom i snimanje je bilo pauzirano. Zbog pauze u snimanju preskočeno je i emitovanje jedne epizode. Zbog toga smo u toku prošle nedelje gledali dve epizode nove turske serije Mahkum / Zatvorenik.

Sada se situacija normalizovala i sve se vratilo u redovne tokove. Gokce Bahadir se uspešno oporavila od virusa, negativna je na testu i već se vratila snimanju. Snimanje serije Sve o braku se sada odvija bez ikakvih problema, a svi se nadaju da će tako i ostati.

Podsećamo radnja ove turske serije prati reakcije četiri vrlo drugačije žene iz porodice Dževher na njihovu zajedničku prošlost kao i njihove metode da se izdignu iznad toga su vrlo različiti. Sve faze jednog braka videćemo kroz ove četiri junakinje. Čolpan je razvedena, Azra je dugo godina udata, Guneš je na pragu braka, a Sanem u potpunosti odbacuje koncept braka.

NOVO - Da li su Ayca Aysin Turan i Alp Navruz u vezi?!

 By: Milt-TV Exposed