Serija Dilek Tasi / Kamen želja donosi priču iz 1980. godine

Glumica Perihan Savas je u glumačkoj ekipi TV serije Dilek Tasi / Kamen želja, čije snimanje počinje tokom ovog leta.

Serija Dilek Tasi / Kamen želja donosi priču iz 1980. godine

Foto Credits: Dizilah

Napominjući da je snimanje serije već počelo, glumica je navela da će ove nedelje početi snimanje scena u kojima ona učestvuje.

Objašnjavajući da se pripreme za seriju Dilek Tasi nastavljaju, Perihan Savas je skrenula pažnju na priču i rekla da je veoma zadovoljna.

Podsećajući na vojni puč koji se desio 1980. godine, poznata glumica je rekla da je scenarista Can Sinan izneo veoma dobru priču i da je srećna što je uključena u ovaj projekat. Podsećajući da je bila tu i sve sama doživela u periodu kada se desio državni udar 1980. godine, Perihan Savas je o projektu govorila:

„Govorimo o periodu državnog udara 1980. godine. Igram aristokratsku ženu. Ja sam i otac i majka. Naša priča je lepa, naša ekipa je lepa. Tu je Salih Bademci, tu je Hazal Subasi, tu je Ozge Ozberk, tu je Teoman Kumbaracibasi. Postali smo jako dobar tim. Biće urađen jako dobar posao, priča je jako dobra. Nije lako opisati 1980. godinu, ali je ovde vrlo dobro objašnjena. To će se odraziti na publiku. Kao neko ko je živeo 1980-ih, srećna sam što sam deo ove priče.”.

Serija će biti emitovana na Kanalu D

Režiser serije Dilek Tasi / Kamen želja je Altan Donmez, a scenario je napisao Can Sinan.

Partnerstvo Hazal Subasi i Saliha Bademcija već je postalo stvar radoznalosti.

Serija Dilek Tasi, koju potpisuje kompanija Pastel Film, biće emitovana na Kanalu D. Uskoro očekujemo i prve video najave, kao i više informacija sa seta ove nove turske serije.

NOVO - Ozgu Namal će zaraditi bogatstvo novom serijom!

By: TV Exposed