Nova turska serija donosi priču o vojnim pilotima!

Nakon visokobudžetnih projekata kao što su Barbaroslar i Mevlana, nacionalni TV kanal TRT1 podiže lestvicu još više. Trenutno je u planu nova serija koja će doneti priču o vojnim pilotima F-16 lovaca u Turskoj.

Nova turska serija donosi priču o vojnim pilotima!

Ceo projekat je i dalje u fazi pripreme. Nema mnogo detalja koji su poznati javnosti ali se u krugovima bliskim toj televiziji sve više govori da je u pitanju još jedan veoma skupocen i ambiciozan projekat. Kreatori serije žele da naprave nešto što bi moglo da se poredi sa poznatim filmom Top Gun. Jasno je da će ova serija zahtevati velika sredstva i resorse, a to uključuje i upotrebu turske akrobatske pilotske jedinice pod nazivom Turkish Stars.

Turska avio flota i piloti Turkish Starsa su već korišćeni ranije u filmu Anatolian Eagles u kom glavne uloge tumače Cagatay Ulusoy, Engin Altan Duzyatan i Ozge Ozpirincci. Ovog puta zadaci će biti još teži i komplikovaniji pa će troškovi biti još veći. Ukoliko se sve kockice poklope, a gotovo je izvesno da hoće, očekuje nas zaista spektakularna serija.

NOVO - Turske serije za leto 2021. godine - deset potvrđenih projekata!

By: Milt-TV Exposed