Koliko može serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

Emitovana je druga epizoda nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, a jedan od akcionih projekata, čiji su primeri ranije viđeni na turskoj televiziji, susreo se sa publikom.

Koliko može serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

Foto Credits: IMDB

Međutim, najvažnija tačka ove serije bila je refleksija Timucina Esena i Sevketa Coruha na ekranu sa veoma različitim likovima i prihvatanjem duha njihovih uloga.

Lik Korkmaza, koji godinama traži svog sina Metina i ima intenzitet emocija koji može da se suoči i sa Iskenderom, sa kojim je odrastao od detinjstva, upravo je uloga sa kojom Timucin Esen može da se nosi.

Iako je gledanost prve epizode ​​TV serije Tetikcinin Oglu, koja se snima u Bodrumu, bila dobra, ocena u drugoj epizodi emitovanoj ove nedelje uopšte nije bila zadovoljavajuća. Mnogi gledaoci su verovali da će gledanost porasti u drugoj epizodi.

Razlog za to je činjenice da je prva epizoda bila zaista uzbudljiva i impresivna. Gledaoci druge epizode ​​su imali isti utisak i već se raduju trećoj epizodi, bez obzira na pad gledanosti.

Problemi između glumaca?!

Pored Timucina Esena, vidimo i činjenicu da je Sevket Coruh odigrao veličanstvenu predstavu sa likom Iskendera, kao i činjenicu da je glumac pre novog projekta ostao u seriji Arka Sokaklar čak 16 godina i odbijao različite uloge za nove projekte.

U štampi se pojavljuju neke informacije da je bilo problema između glumaca na snimanju serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca. Postojale su i tvrdnje da su u vezi sa serijom donete različite odluke u okviru zahteva Timucina Esena i na to je reagovao Sevket Coruh.

Koliko u tome ima istine teško je reći, a mnogi ističu da bi bila šteta da Fox TV prokocka lako i brzo još jedan projekat koji obećava…

Ipak, koliko može projekat dobićemo sliku već u novoj epizoda koja bi mogla da bude prekretnica.

NOVO - Novi glumac u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed