Novi glumac u seriji Gonul Dagi

Još jedan poznati umetnik pridružio se glumačkoj ekipi TV serije Gonul Dagi koja je bila mesto okupljanja porodica i oborila rekord gledanosti od prvog dana kada je došla na ekrane TRT 1.

Novi glumac u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Haberler

Ulas Inan Torun sa likom Bariša, polubrata doktora Kenana gledaćemo u 94. epizodi serije ove turske serije, koja će biti prikazana u subotu, 22. aprila.

Glumac Ulas Inan Torun, koji se prethodno pojavio na ekranima sa likom Zekija u seriji Beyaz Gelincik, a potom glumio u mnogim filmovima, rekao je da se veoma raduje povratku na televiziju, na kojoj je pauzirao dugi niz godina. ,

Čini se da je popularna serija Gonul Dagi i te kako dobar izbor za povratak na TV ekrane. Avanture Bariša, koji ima problema i pokušava da održi život uz podršku svog brata, doktora Kenana (kog tumači Serkan Kuru), biće praćeni sa interesovanjem, a radnja se dešava u gradu Gedeli.

Nova sezona – nova glavna glumica?!

Kada je reč o seriji Gonul Dagi fanovi su složni da su potrebne određene promene. Čini se da je produkcijski tim uslišio ove molbe.

Naravno, svi očekuju da u novoj sezoni serija dobije i glavni ženski lik i da priča dobije neki novi pravac, da postane još zanimljivija, odnosno da Berk Atan dobije novu i prvu partnerku nakon odlaska Gulsim Ali Ilhan po okončanju prošle sezone.

Da li će tako i biti, ostaje da vidimo...

NOVO - Nova turska serija Akif ima dobar glumački kadar

By: TV Exposed