Nastavlja se intenzivan rad na seriji Kardeslerim / Moja braća

Intenzivan radni tempo ekipe nastavlja se u seriji Kardeslerim / Moja braća, koja se emituje na ATV ekranima subotom uveče i nastavlja svojim uspešnim putem.

Nastavlja se intenzivan rad na seriji Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: Internet Haber

Postigavši veliki uspeh u prve 3 sezone, serijal Kardeslerim nastavlja se u novoj sezoni u odsustvu Onura Seyita Yarana, koji je igrao lik Doruka.

Sa Dorukovom smrću u 4. sezoni serije, u priči je nastala velika praznina.

Međutim, kada pogledamo rezultate rejtinga, vidimo da serija Kardeslerim / Moja braća i dalje može postići dobre stope. Iako su natprosečne ocene teško uporedive sa višim rejtingom u prve 3 sezone, čini se mogućim da će se ova situacija promeniti u narednim nedeljama.

Glumci srećni i uzbuđeni

Ekipa TV serije Kardeslerim / Moja braća u svakoj prilici izjavljuje da svom snagom i sa velikim zadovoljstvom prihvata svoj rad.

Ahu Yagtu, koja igra lik Suzan u seriji, rekla je:

Svi smo u veoma različitom uzbuđenju, kao i na početku svake sezone. Iako ne znamo tačno šta će se dogoditi, čekamo da vidimo šta će se dalje desiti kako se scenario bude razvijao“, objasnila je glumica.

Simge Selcuk, koju u seriji gledamo kao Nebahat, takođe je veoma zadovoljna tačkom do koje je projekat došao. Selcuk je izjavila: „Veoma je srećna stvar ponovo biti sa istim timom, sa istim ljudima i ulogama. Požurili smo nazad i na poslu smo.”.

NOVO - Miray Daner je osetljiva i empatična osoba!

By: TV Exposed