Miray Daner je osetljiva i empatična osoba!

Projekat serije pod nazivom Hudutsuz Sevda, sa Denizom Canom Aktasom i Miray Daner u glavnim ulogama, nastavlja da napreduje postižući dobru gledanost.

Miray Daner je osetljiva i empatična osoba!

Foto Credits: Haberler

Iako je prva epizoda bila veoma kritikovana zbog scene nasilja nad ženama, serija je doživela skok gledanosti od druge epizode ​​i uspela je da ponovo postigne jaku gledanost u trećoj epizodi.

Neće nikoga iznenaditi ako serijal sa Miray Daner u ulozi Zeynep bude jedan od uticajnih projekata ove sezone.

Mlada glumica, koja je prošle sezone pokazala veoma uspešan nastup u seriji TRT1 pod nazivom Kara Tahta, u novoj seriji pokazuje glumu koja prija njenim obožavaocima.

Naslovnica Elle Magazina

Glumica, o kojoj se na društvenim mrežama mnogo pričalo kao glavnoj ženskoj ulozi serije Hudutsuz Sevda, pojavila se i na naslovnoj strani oktobarskog izdanja Elle Magazina.

Miray Daner, koja je oduševila svojim prelepim pozama u prirodi, otkrila je svoju lepotu snažnom energijom sa svoje 24 godine.

Pored njenog glumačkog identiteta, jedna od najvažnijih karakteristika Miray Daner je da je ona neko ko ima visoka osećanja empatije i osetljivosti.

U svojoj izjavi u časopisu, glumica je skrenula pažnju na ovo pitanje sledećim komentarom: „Mislim da mi to što sam osetljiva i empatična osoba, pored svog identiteta kao glumice, omogućava da se tačnije uskladim sa drugim dušama i ženama koje žive u druge geografije.”.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu, Asude Kalebek i Cemre Baysel u novoj seriji Sakla Beni / Sakri me

By: TV Exposed