Objavljena video najava nove turske serije Aile / Porodica (VIDEO)

Nakon što je mistična serija pod nazivom Sahmaran emitovana na Netflixu, fanovi Serenay Sarikaye skrenuli su pažnju na seriju Aile / Porodica.

Objavljena video najava nove turske serije Aile / Porodica (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Sarikaya, koja je partnerka sa Kivancom Tatlitugom, povukla se iz televizijskih projekata nakon serije Medcezir 2015. godine, a sada se vraća u iste.

Uprkos tome što je dobila mnoge ponude, Serenay Sarikaya, koja ne želi da ulazi u užurbano okruženje televizijskih serija i radije se kloni brutalnog okruženja trke rejtinga, ponovo je učestvovala u televizijskom projektu nakon 8 godina i ispunila želje njenih fanovi. Objavljivanje prvih slika Kivanca Tatliuga i Serenay Sarikaye sa snimanja nove serije takođe je izazvalo velika očekivanja. Međutim, vredi napomenuti da serija Sahmaran, koja se susrela sa publikom na Netflixu, izazvala različite reakcije na Serenay.

Dok fanovi glumice ne mogu da pronađu ono što traže u seriji Šahmaran, uspeh je što se o Serenay Sarikayi i dalje toliko priča njenom lepotom i glumačkim umećem. Sada, fanovi popularne glumice su veoma radoznali u vezi sa likom Devin u seriji Aile / Porodica, koja ima veoma ambicioznu glumačku ekipu. Kao psiholog porodice Aslan, koja je problematična porodica, lik Devin će biti uverljiv publici, koja je radoznala

Uverljivost Serenay Sarikaye, koja je pedantno radila na svojoj ulozi psihologa, kao i to da li može da zadovolji publiku, jedna je od najzanimljivijih tema. Obožavaoci ove turske glumice, koji nisu mogli da pronađu ono što su čekali u seriji Sahmaran, okrenuli su pogled na novu seriju Show TV-a pod nazivom Aile.

Tu je i prva video najava ove nove turske serije.

NOVO - Nastavljaju se kritike novih epizoda turske serije Yali Capkini!

By: TV Exposed