Gizem Gunes i Yunus Emre Yildirimer – novo veliko prijateljstvo!

Gizem Gunes i Yunus Emre Yildirimer zajedno sarađuju na novoj televizijskoj seriji Adi Sevgi / Naša ljubav. Između njih dvoje se stvara zaista veliko i sjajno prijateljstvo.

Gizem Gunes i Yunus Emre Yildirimer – novo veliko prijateljstvo!

Foto Credits: IMDB

U prilog tome govore i nove izjave koje su Gizem i Yunus dali, a vezane su za ono drugo.

Gizem Gunes je rekla: „Imala sam veoma iskren razgovor sa Yunusom Emreom kada smo se prvi put sreli. Vrlo brzo je postao veoma prijatan i dobar partner za mene. Obično mi drži veoma dobre motivacione govore. Tu je za mene, podržava me, ponekad ima trenutaka kada padnem. Ponekad to bude i zabrinutost zbog scena. Postao je moj lajf kouč. Odlično se slažemo“, rekla je ona.

Pored motivacionih govora na setu, Yunus Emre Yildirimer je i životni trener svog partnera. Kada Gunes pojede previše ili premalo hrane, Yunus Emre odmah upozorava svog partnera. Gizem je pokazala da je izuzetno zadovoljna ovom situacijom.

Dok je Gizem Gunes pričala o dobrom dijalogu koji je sa svojom kolegom vodila na snimanju od prvih dana, otkriven je razlog za visoku harmoniju likova Elif i Emira u TV seriji Adi Sevgi.

Yunus Emre Yildirimer je takođe pohvalio svoju partnerku. Objašnjavajući da su uspostavili dobro prijateljsko okruženje, mladi glumac je rekao: „Veoma dobro prijateljstvo, neka nam put bude čist. Neka joj se dese najbolje stvari.”.

NOVO - Cuneyt Mete o trećoj sezoni serije Kardeslerim / Moja braća

By: Milt-TV Exposed