Proslavljena 150. epizoda serije Kurulus Osman

ATV-ova serija Kurulus Osman koju producira Bozdag Film, proslavila je svoju 150. epizodu sa velikim entuzijazmom na Bozdag Film Plateau.

Proslavljena 150. epizoda serije Kurulus Osman

Foto Credits: IMDB

Glavni glumci serije Kurulus Osman, dizajner projekta i producent Mehmet Bozdag, njegova supruga Asli Zeynep Peker Bozdag i menadžment ATV-a prisustvovali su ponosnoj proslavi održanoj na setu.

Govoreći na proslavi, producent i scenarista Mehmet Bozdag je rekao:

„Želeo bih da izrazim svoju iskrenu zahvalnost našem kanalu ATV, gospodinu Serhatu Albayraku i Turkuvaz Media. Bez njih ne bismo mogli da postignemo ovaj uspeh. Uvek smo osećali njihovu podršku, i materijalnu i moralnu. Takođe bih želeo da se zahvalim mojoj dragocenoj supruzi Asli Zeynep Peker Bozdag, našem reditelju, našim glumcima i našem scenskom timu. Srećna 150. epizoda naše TV serije Kurulus Osman, koja je ostavila veliki uticaj širom sveta. Beskrajno hvala našim gledaocima koji su sa nama od prve epizode.”.

Velika pažnja i za jubilarnu epizodu

Projekat Kurulus Osman, koji je počeo da emituje 20. novembra 2019. godine i ima veliku bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i širom sveta, nastavlja da bude neizostavan deo sredom uveče.

Serija Kurulus Osman, koja je svojom 150. epizodom privukla veliku pažnju u gledanosti i na društvenim mrežama, svojom istorijskom i akcionom pričom susreće svoju publiku na ATV ekranima svake srede u 20 časova.

O rekordnoj seriji, Kurulus Osman, mnogo se pričalo na društvenim mrežama uz hashtag #KurulusOsman sa svojom 150. epizodom na ekranima ATV-a.

NOVO - U seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze samo jedna stvar ne valja?!

By: TV Exposed