U seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze samo jedna stvar ne valja?!

Prošle srede uveče na Kanalu D, nova serija Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze izašla je pred publiku sa svojom prvom epizodom.

U seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze samo jedna stvar ne valja?!

Foto Credits: DiziCentral

Rezultati rejtinga prve epizode ​​TV serije Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze, koju je Kanal D već dugo reklamirao i izazivao uzbuđenje na društvenim mrežama su bili predmet radoznalosti.

Priča serije je zanimljiva i u glumačkoj ekipi ima veoma uticajnih imena. U seriji u kojoj se ističu Ekin Koc i Serra Ariturk kao novi serijski par, tu su i imena kao što su Ozan Guven, Hande Ataizi, Burak Yoruk, Huseyin Avni Danial, Aytac Usun, Bulent Seyran.

Očekivanja od projekta Tas Kagit Makas su bila velika, očekivalo se da serija bude projekat čija će priča impresionirati publiku na ekranu.

Problem rejting

O seriji, koja će pričati o superinteligentnom mladiću i njegovoj životnoj borbi sa zaboravnim ocem, počela je da se priča na društvenim mrežama sa njenim likovima. Iako serija ima dobar izgled iz svakog ugla, samo jedna stvar je kvari.

To je zato što su ocene za prvu epizodu bile veoma niske. Dok su svi čekali projekat koji će promeniti jednačinu u ocenama u sredu uveče, Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze je imao loš početak sa stopama znatno ispod proseka u prvoj epizodi.

Međutim, gledaoci koji su komentarisali na društvenim mrežama podelili su mnoge komentare navodeći da im se veoma dopao, da je to dobar projekat i da su naišli na veoma dobru priču. Međutim, pokazalo se da se ovaj talas lajkova i pohvala na društvenim mrežama nije odrazio na ocene.

Da li će u budućnosti ostaje da vidimo.

NOVO - Nove pohvale za seriju Bahar!

By: TV Exposed