Može li serija Camdaki Kiz da popravi rejting?!

Jedna od popularnih TV serija sa ekrana Kanala D, Camdaki Kiz je uspešno nastupala dve sezone i započela je treću sezonu svojom 48. epizodom prošle nedelje. Dok se uzbuđenje nastavilo u priči o seriji, publika je cenila uspeh glume. Međutim, svi su bili veoma iznenađeni stopama rejtinga.

Može li serija Camdaki Kiz da popravi rejting?!

Foto Credits: IMDB

Serija Camdaki Kiz je završila druga u AB, treća u ABC1 i peta u total kategoriji rejtinga. Oni koji su videli ove rezultate odmah su shvatili da uspeh serije na prvom mestu u prve dve sezone više neće biti tako lak. Posebno snažan debi serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, započet u letnjem periodu i efektna izvedba koja ga je nastavila, okrenula je kalkulacije naglavačke.

Epizoda u kojoj je Burcu Biricik očarala svoje fanove u liku Nalan je ostala iza, ali su se svi umovi pomešali sa ocenama. I pored natprosečne ocene u kategorijama AB i ABC1, čini se da ovo nije bila baš uspešna situacija za seriju kada pogledamo protekle sezone. Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla je prošle sezone nakratko imala pad u borbi za gledanost protiv serije Mahkum / Zatvorenik, ali je kasnije uspela da ponovo privuče publiku uspešnim nastavkom priče. Čini se vrlo verovatno da će razvoj događaja u narednim nedeljama ponovo dovesti seriju na vrh.

Gledaoci se posebno žale na oskudnost scena za likove Nalan i Hajrija, koje igraju Burcu Biricik i Cihangir Ceyhan. Ako scenaristi serije ova dva lika malo više iznesu u prvi plan, uzbudljivije epizode ​​mogu doneti i bolju gledanost.

Priliku za popravak rejtinga imaće već u epizodi 49 koja nas uskoro očekuje.

NOVO - U petak počinje serija Yali Capkini

By: TV Exposed