U petak počinje serija Yali Capkini

Ljubitelji turskih TV serija, koji od 2018. godine nisu mogli da vide majstorskog glumca Cetina Tekindora na televizijskom ekranu, uživaće u zadovoljstvu gledanja legendarnog glumca u novom projektu.

U petak počinje serija Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

Majstora glumca u ulozi Halisa Age možemo uskoro gledati u seriji Yali Capkini, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 23. septembra. Cetin Tekindor je postao legendarno ime portretišući različite likove u svetu bioskopa i TV serija.

Cetin Tekindor, koji je rođen u Sivasu 1945. godine i jedno je od vrednih i najpoznatijih imena turskog pozorišta, takođe je poslužio turskoj kinematografiji i industriji TV serija na važnim projektima. Tekindora, koji je svojim veličanstvenim glumačkim nastupima postao idol mladih kolega, odavno nije bilo u nekoj TV seriji.

Majstorski glumac, koji je privukao pažnju likom Candarlı Halil-paše u TV seriji Mehmet Bir Cihan Fatihi, koja je poslednji put emitovana 2018. godine, ponovo je pred publikom, ovoga puta serijom Yali Capkini.

Dva mlada glumca u ovoj TV seriji, koju ćemo gledati na ekranima Star TV; Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir takođe preuzimaju glavne uloge. Mehmet Baris Gunger piše scenario za seriju Yali Capkini / Vodomar, koja se radi u režiji Burcua Alptekina.

Ova dugo očekivana serija biće na ekranima Star TV-a u petak, 23. septembra sa svojom prvom epizodom!

NOVO - Razlog za brigu oko turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: TV Exposed