Razlog za brigu oko turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Na ekranu TRT1 brojna je publika koja željno iščekuje svaku novu epizodu serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja i sa svojom drugom sezonom nastavlja da se susreće sa publikom, i želi da to bude u petak uveče sa uzbuđenjem.

Razlog za brigu oko turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: IMDB

Gradski doktor, produkcija u kojoj publika mnogo nauči u pogledu opšte kulture, jer je doktorska serija, vrednuje i pričom i glumačkom predstavom. Mnogo je ljubitelja serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor koji smatraju da gledanost serije nije baš dobra i zato pozivaju gledaoce na društvenim mrežama na ekrane kako bi povećali rejting. Glavna ideja ovih fanova potiče od ideje da ako gledanost poraste, serija će ostati duže u etru.

Tragove glumačkog uspeha Ozana Akbabe, posebno u liku Hakana u seriji Kasaba Doktoru, možemo videti u hiljadama poruka ispunjenih pohvalama koje se dele na društvenim mrežama. Ozan Akbaba se vratio na ekran sa velikom transformacijom nakon lika Ilyasa Cakirbejlija u seriji EDHO, koja je trajala 6 sezona i postao veoma istaknut. Prelazak sa lika Ilyasa na lik Hakana bio je toliko dobar da niko ne može reći da je Akbaba bio osoba na koju se publika navikla 6 sezona.

Obožavaoci serije Kasaba Doktoru, kojima su nastupi Deniza Cana Aktasa, Hazal Subasi, Vildan Atasever i Sinan Albayrak veoma uspešni, smatraju da je Gradski doktor sa svakom epizodom sve bolji. Ima mnogo gledalaca sa sličnim stavovima. Nema problema u priči i glumačkom izvođenju serije, ali ima kritika da može biti problema sa gledanošću.

Svi znamo šta se dešava sa projektima koji imaju nisku gledanost, pa polako postoji razlog za brigu…

NOVO - Kayra Zabci se dobro pokazuje u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed