Snima se druga sezona turske serije Bozkir

Serija Bozkir je emitovana pre nešto manje od četiri godine i mišljenja oko serije su bila podeljena. Postoji grupa gledalaca turskih serija koja bi rado gledala nastavak.

Snima se druga sezona turske serije Bozkir

Foto Credits: Haberler

Njihova želja će biti ostvarena. Blu TV je doneo odluku o novoj sezoni ovog projekta. Sezona 2 turske serije Bozkir će biti snimljena u oktobru ove godine. Planirano je da u njoj bude emitovano osam epizoda. Radnja nove sezone ove turske serije će se bazirati na istragu serije ubistava nakon bankrota jedne manje banke. Nova sezona će biti emitovana u prvim mesecima naredne, 2023. godine, pišu turski mediji. Ono što još uvek nije poznato je glavni glumac. Ekin Koc i definitivno neće biti u drugoj sezoni ovog projekta, pa produkcija traga za adektvatnim rešenjem. Ko će to biti saznaćemo do kraja ovog meseca.

Podsećamo, prva sezona serije Bozkir je imala 10 epizoda. Premijera projekta je bila 30. novembra 2018. godine. Za produkciju ove turske serije je zadužena kompanija ARC Film. Pored Ekina Koca, uloge u prvoj sezoni su imali Yigit Ozsener, Nur Fettahoglu, Bige Onal, Altan Erkekli, Merve Cagiran, Bulent Duzgunoglu, Esra Kizildogan i drugi. Ostaje da vidimo ko će se od njih pojaviti u novoj sezoni ovog projekta koja sa snimanjem počinje narednog meseca.

Ono što fanove sigurno najviše zanima je ko će biti novi glavni lik, odnosno koga ćemo gledati umesto Koca u glavnoj ulozi u seriji.

NOVO - Alp Navruz još jednom pokazao društvenu odgovornost

By: TV Exposed