Film "Južni vetar 2" a nakon njega i 10 premijernih epizoda istoimene serije

Još uvek se svode utisci nakon finala prve sezone serije “Južni vetar”. U samom finalu desile su se mnoge stvari, a svi su složni i postavljen je dobar osnov za nastavak. Prvo što nas očekuje je film “Južni vetar 2” koji će prema rečima reditelja biti izuzetno uzbudljiv, dinamičan i žestok. Nakon drugog dela filma ...

Film "Južni vetar 2" a nakon njega i 10 premijernih epizoda istoimene serije

Još uvek se svode utisci nakon finala prve sezone serije "Južni vetar". U samom finalu desile su se mnoge stvari, a svi su složni i postavljen je dobar osnov za nastavak.

Prvo što nas očekuje je film "Južni vetar 2" koji će prema rečima reditelja biti izuzetno uzbudljiv, dinamičan i žestok. Nakon drugog dela filma uslediće i druga sezona istoimene serije. Radnje i filma i druge sezone serije se naravno, drže u tajnosti ali jedan deo je ipak otkriven.

Ono što je sigurno da će se rođeni brat glavnog junaka Petra, Nenad Maraš vratiti u Beograd i imati značajnu ulogu u nastavku. To je potvrdio i reditelj filma Miloš Avramović.

- Njihovi životi se uvek menjaju, kao i naši. Samo što su naši likovi uvek u punom gasu, u petoj brzini. U filmu se Nenad Maraš vraća u Beograd i događaji koji slede nakon toga će promentiti sve, i pripremiti teren za nove avanture koje nas čekaju u seriji – objasnio je reditelj.

Po njegovim rečima u filmu neće biti veliki broj novih likova. Glavna tema u drugoj sezoni serije će biti Kosovo, a neke nagoveštaje ćemo videti već i u filmu. Snimanje će biti čim to dozvole uslovi.

Uz to, ostalo je pitanje da li je Car preživeo srčani napad. O tome je za domaće medije govorio glavni glumac Miloš Biković.

– Srušio se pored šanka. Svi smo videli. Doživeo je infarkt – zagonetan je bio Biković.

By: TV Exposed