Yigit Ozsener u glavnoj ulozi u novoj seriji

Yigit Ozsener, koji je tumačio lik Pietra u TV seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, još jednom je pokazao svoj talenat i očarao svoje obožavaoce. Serija Barbaroslar, koja se emituje na ekranu TRT1 četvrtkom uveče i ima veliku bazu fanova, nastaviće svoj put u drugoj sezoni.

Yigit Ozsener u glavnoj ulozi u novoj seriji

Foto Credits: Internet Haber

Očekuje se da će serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, iz koje su otišli ​​Engin Altan Duzyatan i Pelin Akil, u narednoj sezoni nastaviti svojim putem sa mnogo efektnijom pričom i učešćem novih poznatih imena.

Yigit Ozsener je, s druge strane, privukao pažnju svojim novim ugovorom nakon finala sezone serije Barbaroslar. Poznatog glumca videćemo u glavnoj ulozi serije pod nazivom Cezailer / Kriminalci, koja se priprema za digitalnu platformu Gain.

Serija Cezailer, za koju je pedantnu pripremu sproveo Most Production, osmišljena je kao projekat od ukupno 6 epizoda. U seriji u kojoj će u priči u duševnoj bolnici do izražaja doći odeljenje na kome se nalaze ubice, pored Yigita Ozenera biće još dva muška glavna glumca. Pregovori se nastavljaju kako bi se razjasnila ova imena.

Murat Can Oguz će režirati seriju Cezailer, u kojoj su Ayberk Cinar i Murat Can Oguz napisali priču. Yigit Ozsener će ponovo pokazati svoje talente kao glavni glumac u seriji, koja će svojom pričom imati sasvim drugačiju atmosferu.

Ostaje da vidimo kakvi će biti utisci gledalaca na ovu zaista neobičnu radnju.

NOVO - Ersan Kuneri dobija drugu sezonu?!

By: TV Exposed