Tuba Buyukustun preljubnica!

Nakon propalog braka s 43-godišnjim glumcem Onurom Saylakom, s kojim je dobila bliznakinje Mayu i Toprak, Tuba Buyukustun se zaljubila u režisera Umuta Evirgena. O romansi Tube i Umuta koja je trajala poslednje tri godine ne zna se mnogo. Turskim medijima je poznato da se par nekoliko puta razdvajao, ali konačan kraj obelodanio je u junu ove ...

Tuba Buyukustun preljubnica!

Nakon propalog braka s 43-godišnjim glumcem Onurom Saylakom, s kojim je dobila bliznakinje Mayu i Toprak, Tuba Buyukustun se zaljubila u režisera Umuta Evirgena. O romansi Tube i Umuta koja je trajala poslednje tri godine ne zna se mnogo.

Turskim medijima je poznato da se par nekoliko puta razdvajao, ali konačan kraj obelodanio je u junu ove godine.

Pošto ni jedno ni drugo nisu naveli razlog raskida, u javnosti se provukla informacija da je glumica varala tokom veze. Navodno režiser je neverstvo otkrio preko poruka iz Tubinog telefona i zbog toga ju je ostavio.

Iz nezvaničnog izvora saznajemo da je Tuba je započela vezu s misterioznim ljubavnikom, čije je ime još uvek nepoznato. Šuška se da je reč o glumcu-zavodniku u pedesetim, koji takođe ima brak iza sebe.

By: TV Exposed

NOVO-Kućno izdanje Ozge Gurel donelo hiljade lajkova (FOTO)