Turska serija Tuzak ima veliku podršku na društvenim mrežama, a nizak rejting?!

Serija Tuzak koja nastavlja da se emituje na ekranu tv8 sredom uveče, prikazuje se u 22.30 pomeranjem vremena emitovanja odlukom donetom prethodne nedelje.

Turska serija Tuzak ima veliku podršku na društvenim mrežama, a nizak rejting?!

Foto Credits: DiziCentral

To otkriva ocene menadžmenta kanala da više ne žele da seriju emituju u najgledanijoj vremenskoj zoni i da su u izvesnom smislu izgubili nadu. Publika je odahnula kada je šef tv8, Acun Ilicali, demantovao tvrdnje da će serija Tuzak završiti i najavio nastavak.

Talat Bulut, još jedan vodeći glumac u seriji, sa Akinom Akinozuom i Bensu Soral u glavnim ulogama, privukao je veliku pažnju svojim kritikama na račun scenarija. U seriji Tuzak / Klopka publika pruža snažnu podršku na društvenim mrežama, uz komentare da je veoma teško predvideti šta će se desiti u sledećoj epizodi i da priča dobro napreduje. Napori fanova Akina Akınozua su u osnovi ovog interesovanja društvenih medija za ovu TV seriju.

Kao odgovor na ovu moć serije na društvenim medijima, evidentna je činjenica da je menadžment kanala smanjio svoju podršku u trenutku emitovanja i da je rejting dodatno opao nakon ovog razvoja. Drugim rečima, podršku publike na društvenim mrežama niti dobija uprava tv8, niti televizijska publika pokazuje tako veliko interesovanje za seriju Tuzak.

U inostranstvu postoji velika publika koja voli turske TV serije, a da ova publika ima ozbiljno interesovanje za TV seriju Tuzak / Klopka možemo videti kroz objave na društvenim mrežama. Serija Tuzak nastavlja svojim putem u kontradikcijama i u 9. epizodi. Sudbina ove turske serije nije jasna, ali barem možemo reći da postoji grupa gledalaca kojima je laknulo izjavom Acuna Ilicalija da će nastaviti.

NOVO - Nove pohvale za Elcin Sangu i seriju Cop Adam!

By: TV Exposed