Nove pohvale za Elcin Sangu i seriju Cop Adam!

Serija Cop Adam / Čiča gliša je serija koja je citirana iz istinite priče, a potpisuje je Gulseren Budayicioglu.  Serija kao i njeni glumci dobijaju sve više pohvala.

Nove pohvale za Elcin Sangu i seriju Cop Adam!

Foto Credits: Haberler

Postoje neke scene serije Cop Adam, projekta koji je jedna od alternativnih produkcija sredom uveče na ekranu Star TV-a, u formi glumačkog resitala. Treća epizoda serije u kojoj glavne uloge igraju Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu je ostala iza nas. Priča serije napreduje na veoma zanimljiv način, a scene likova Tamera i Peri daju publici drugačije bogatstvo priče. Tu su i tačke poput činjenice da je ova serija preuzeta iz stvarnog života, lik Tamera je poznati kompjuterski genije, a oni koji to znaju pokazuju više interesovanja za seriju Cop Adam / Čiča gliša.

U svakoj novoj epizodi postaje sve jasnije da je Elcin Sangu pravi izbor za lik Peri u seriji. Na mestu njene uverljivosti, postoji scena u kojoj lik Peri poludi, a publika je sigurna da se popularna turska glumica zaista osećala tako u tim trenucima. Dok su ovi trenuci privukli veliku pažnju na društvenim mrežama, pohvale za Elcin Sangu postale su tema dnevnog reda sa hiljadama poruka. „Ova scena nije obična. Nije posao svakog glumca da raspoloženje (bol, tuga, žaljenje) bude tako dobro. Elčin je igrala sjajno.”

Obožavaoci koji su videli Elcin u ovoj seriji započeli su pljusak hvale na društvenim mrežama objavljujući komentare jedan za drugim. Pratioci serije, koji navode da poštuju glumce koji oživljavaju takve scene i dodaju uverljivost, skreću pažnju na visoku verodostojnost scene govoreći: „Elcin je to uradila ozbiljno.“.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Burak Yamanturk uputio romantičan gest supruzi Ozge Ozpirincci

By: TV Exposed