Cagatay Ulusoy kao dizajner u novoj seriji, dve prelepe dame kao opcija za glavnu žensku ulogu!

Priča o novoj seriji kompanije OGM Pictures se nastavlja. U pitanju je projekat u kojem će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy.

Cagatay Ulusoy kao dizajner u novoj seriji, dve prelepe dame kao opcija za glavnu žensku ulogu!

Foto Credits: RiriNano

U turskim medijima se sve više piše o projektima pre samog početka emitovanja na televiziji. Razlog za to može biti nedostatak kvalitetnog i zanimljivog sadržaja, ali i želja fanova da svoje omiljene glumce prate u svakom koraku. S obzirom da veliki broj njih koristi društvene mreže, to im je dodatno olakšano, ali glumci ne objave uvek svi sve vezano za posao na njima, pogotovo pre zaključenja konačnih ugovora. Tu nastupaju mediji sa njihovim informacijama i vestima.

Cagatay Ulusoy je briljirao u seriji Yesilcam. Snimljene su i emitovane dve sezone ovog projekta i ta priča je završena veoma uspešno. Od ranije je poznato da neće biti nastavka, odnosno treće sezone ove turske serije koja je emitovana na digitalnoj platformi Blu TV. Početkom decembra, Cagatayu je istekao ugovor sa Blu TV-om i mogao je i da zvanično potpiše ugovor sa kanalom TV8 i kompanijom OGM Pictures. On je dogovor sa vlasnikom tog TV kanala, Acunom Ilicalijem postigao još ranije, ali je u decembru sve i ozvaničeno.

Cagatay Ulusoy će tumačiti glavnu ulogu u seriji pod nazivom Suslu Korkuluk / Strašilo. Prvi naziv ovog projekta i prvi scenario su promenjeni. Prva verzija je nosila naziv Yali Capkini / Vodomar, ali se Ulusoyu nije dopao scenario te serije. Nakon toga pisanje scenarija su preuzeli mladi i talentovati scenaristi kompanije OGM Pictures. Tako je nastao scenario za seriju pod nazivom Suslu Korkuluk koji nema veze sa prvobitnim. Nova priča i novi scenario su se Cagatayu zaista dopali i on je dao zeleno svetlo za ovaj projekat.

Juče je otkriven jedan novi, mali detalj vezan za radnju ove turske serije. Cagatay Ulusoy će u njoj glumiti dizajnera. Prva video najava same serije je snimljena u utorak. Početkom naredne godine će se znati i ko će biti Cagatayeva partnerka u ovom projektu. Trenutno su dve prelepe glumice u izboru. Produkcija pregovara sa Alinom Boz i Hafsanur Sancaktutan za glavnu žensku ulogu u seriji.

Dakle uz Ulusoya na sceni ćemo gledati Alinu ili Hafsanur. Koja glumica je po vama bolji izbor? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Halit Ergenc i Berguzar Korel poželeli svima srećnu Novu godinu!

 By: Milt-TV Exposed