Hande Dogandemir o vezi sa Onurom Tunom

Turska glumica Hande Dogandemir viđena je u jednom od restorana u Kurucesmeu. U njemu je boravila sa prijateljima a potom je dala i kratak intervju.

Hande Dogandemir o vezi sa Onurom Tunom

Foto Credits: Internet Haber

O vezi Hande Dogandemir i Onura Tune se dosta priča i piše na društvenim mrežama i u turskim medijima. Glumica je dodatno „podgrejala“ tvrdnje o vezi sa kolegom komentarima na njegovim zvaničnim profilima na društvenim mrežima, tačnije Instagram nalogu. Zbog toga ni ne čudi da je najveći broj pitanja koje je Hande u novom intervju dobila od strane novinara bio upravo vezan za tu temu.

Hande Dogandemir nije demantovala vesti o vezi, već naprotiv. Kada je jedan od novinara čestitao glumici na novoj vezi, onda mu je odgovorila sa „Hvala“. Potom je neko drugi upitao da li glumica i dalje nosi Onurovu sliku u masci od mobilnog telefona, Dogandemir je odgovorila potvrdno.

Dakle, sve više se stiče utisak da se između njih dvoje zaista rodila ljubav.

Cela priča oko njihove veze je počela kada se na jednoj fotografiji koju je objavila glumica slučajno (ili ne) ispod maske telefona videla slika muškarca čiji lik podseća na Onura Tunu. Već tada su krenule priče o navodnoj vezi izmedju njih dvoje. Nakon nekoliko natpisa u medijima, par nije demantovao ovu vezu. Glumica je potom ispod jedne od Onurovih slika postavila komentar u vidu emotikona srca, na šta je Tuna odgovorio istim komentarom.

Nakon novog intervjua koji je Hande dala, mnogi više nemaju dilemu. Ona i Onur su zajedno i uživaju u ljubavi!

NOVO - Zafer Algoz napustio seriju Uc Kurus / Tri novčića

 By: Milt-TV Exposed