Onur Durmaz u seriji Tuzak / Klopka

Mladi glumac Onur Durmaz rođen je 1991. godine i od 2015. je zainteresovan za glumu. Onur, koji je privukao pažnju portretisanjem lika Čelebija u seriji Kulup / Klub, takođe je postao jedno od najzastupljenijih imena turskih projekata.

Onur Durmaz u seriji Tuzak / Klopka

Foto Credits: Internet Haber

U poslednjoj sezoni se pojavio i sa likom Engina Tilmena, koji je tumačio u TV seriji Yargi / Presuda. Engin, za koga se ispostavilo da je usmrtio lik Inci u prvoj sezoni TV serije Presuda, koja je završila prvu sezonu sa velikim uspehom na ekranu Kanala D, postao je jedno od mladih imena koja su došla u prvi plan svojom ulogom u poslednjem periodu, sa velikom pričom scenaristkinje Seme Ergenekon. Lik Engina je toliko intrigirao ljubitelje serije Yargi da je dobar nastup Onura Durmaza pružio veliku priliku za njegovu karijeru.

Onur Durmaz je učestvovao u serijskom projektu pod nazivom Kara Tahta, koji je emitovan na ekranu TRT1 nakon završetka svog posla u seriji Presuda. Miray Daner i Furkan Andic su glavne uloge u ovoj seriji,  za koju je odlučeno da se završi u epizodi 20.

Onur Durmaz, koji se ističe svojim likom, uspeo je da privuče pažnju producenta efektnim nastupom. Nakon dobrih glumačkih ostvarenja u serijama Presuda i Kara Tahta, obožavaoce je obradovao i ugovor Onura Durmaza za TV seriju Tuzak / Klopka, koja će se u novoj sezoni emitovati na tv8.

Mladi glumac će biti zajedno sa značajnim imenima kao što su Akin Akinozu, Ilayda Cevik, Talat Bulut, Yagız Can Konyali i Riza Kocaoglu u veoma impresivnoj i akcionoj priči kao u seriji Presuda.

NOVO - Serija Duy Beni / Čuj me osvaja internet, ali šta je sa rejtingom?!

By: TV Exposed