Prvih 10 miliona za seriju Senden Daha Guzel / Lepša od tebe!

Jedna od TV serija koja krasi letnji ekran Fox TV-a je Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. U periodu kada su romantične komedije bile preferirane kao letnji koncept, očekivao se bolji rejting serije.

Prvih 10 miliona za seriju Senden Daha Guzel / Lepša od tebe!

Foto Credits: IMDB

Bio je to ambiciozan početak serije, posebno nakon povratka Cemre Baysel na ekran sa novom romantičnom komedijom, nakon što je bila veoma popularna i zapažena TV serijom Baht Oyunu koja je objavljena prošlog leta.

Ovog puta, Cemre Baysel je počela da se pojavljuje pred kamerama sa Burakom Celikom. Od samog starta primećena je harmonija dvoje glumaca. Gledaoci i fanovi, koji vole svoju energiju na ekranu, sa radoznalošću gledaju seriju. Ali serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, nažalost, ne može da dobije očekivanu gledanost!

U TV seriji Senden Daha Guzel emituje se kako su ga neki nazvali „Burak Celik mišićni šou“, a serija je na ekranu već 4 nedelje. Atraktivno telo glumca takođe nije u stanju da poveća rejting serije, čak je i nekim gledaocima dosadna ova mišićna emisija! Scenariju se dodaju novi dodaci i uzbuđenja.

I narednih dana se nastoji da priča bude atraktivnija. Jer serija sa niskim rejtingom neće imati šanse da se nastavi u sezoni koja je u toku. U međuvremenu, još jedan dobar razvoj bio je veoma dobra vest za seriju.

Iako gledanost na ekranu nije zadovoljavajuća, situacija na društvenim mrežama je potpuno drugačija! Sa emitovanjem na Youtube-u, serija Senden Daha Guzel počela je da se sve više gleda na internetu. Sjajan je i uzbudljiv razvoj događaja što je prva epizoda serije, koja je objavljena pre tri nedelje, pogledana 10 miliona puta!

Postoji velika verovatnoća da će se ovaj uspeh u budućnosti odraziti na ekranu. Podatak da je 4. epizoda serije, koja je izazvala veliku pažnju na Youtube-u, u samo jednom danu gledana 1,7 miliona puta može se protumačiti kao znak sve većeg interesovanja za ovaj projekat.

 NOVO - Tansel Ongel u seriji Yeni Istanbul / Novi Istanbul

By: TV Exposed