Nastavak turske serije Kurulus Osman za osam dana

Turska serija Kurulus Osman od svoje premijere privlači dosta pažnje. Projekat je i u toku 2021. godine ostvario najbolji rezultat kada je total rejting u pitanju od svih turskih serija.

Nastavak turske serije Kurulus Osman za osam dana

Foto Credits: IMDB

Kurulus Osman nastavlja da osvaja srca gledalaca. Burak Ozcivit u ovom projektu još jednom pokazuje svoj glumački kvalitet. U ovoj turskoj seriji je sve zaista na veoma visokom nivou, što i rezultuje odličnim rejtingom i popularnošću koju serija uživa. Za sve to jedan od zaslužnih ljudi je i Mehmet Bozdag, koji je nakon serije Dirilis: Ertugrul uspeo da kreira još jednu veoma dobru istorijsku seriju.

Podsećamo, Bozdag radi i na novoj istorijskoj seriji Destan / Legenda koja takođe polako ulazi u srca gledalaca i čiji rejting raste iz epizode u epizodu.

Kao i veliki broj drugih turskih TV serija, Kurulus Osman je na kraćoj pauzi oko božićnih i novogodišnjih praznika. Poznato je i kada će biti emitovana nova epizoda ove istorijske serije. Narednu epizodu gledaoci će imati prilike da gledaju za osam dana, odnosno 12. januara, naravno na kanalu ATV TV gde se serija i emituje.

Premijera projekta je bila 20. novembra 2019. godine. Trenutno je u toku emitovanje treće sezone ove turske serije. Pored pomenutog Buraka Ozcivita, uloge u seriji tumače i Emre Basalak, Ozge Torer, Buse Arslan, Yigit Ucan, Omer Agan i drugi.

NOVO - Poznati turski pevač Hakan Kurtas u seriji Otac / Baba

 By: Milt-TV Exposed