Poznati turski pevač Hakan Kurtas u seriji Otac / Baba

O novoj turskoj seriji Otac / Baba se sve više priča i piše u medijima i na društvenim mrežama. Gotovo na dnevnom nivou stižu nove informacije vezane za ovaj projekat.

Poznati turski pevač Hakan Kurtas u seriji Otac / Baba

Foto Credits: Internet Haber

Seriju Otac / Baba priprema kompanija Ay Yapim za Show TV. Od ranije je poznato da će glavne uloge u ovom projektu tumačiti Tolga Saritas i Haluk Bilginer. Objavljena je već i prva video najava same serije. Sada su stigle vesti o novim članovima glumačke ekipe na ovom projektu. Poznati turski pevač Hakan Kurtas je postao novi glumac ove nove turske serije.

Objavljeni su i neki novi detalji radnje ovog projekta. Kao što je od ranije poznato likove oca i sina će glumiti Haluk i Tolga. Njihova velika porodica, Saruhanli prolazi kroz veliku tragediju nakon pada aviona. Emin Saruhanli (Haluk Bilginer) nije razgovarao sa bratom Mehmetom Alijem godinama. Ipak, nakon pada aviona njegovog brata, za Emina počinje potpuno novi i drugačiji život.

Eminov partner Ilhan kog će glumiti Hakan Kurtas će se boriti da sačuva svoje bogatstvo tako što će postati blizak sa Eminovom kćerkom koju će u ovom novom projektu glumiti sjajna i prelepa Ozge Yagiz. Busra, koju će Ozge tumačiti u seriji Baba / Otac će se vratiti u porodičnu kuću nakon razvoda braka.

Premijera ove nove turske televizijske serije se očekuje negde u toku februara. Tačan datum će biti poznat u narednim danima.

NOVO - Turske internet serije u 2021. godini

 By: Milt-TV Exposed