Ima li ljubavi između Aybuke Pusat i Furkana Andica?!

Glumci Furkan Andic i Aybuke Pusat zajedno su glumili u TV seriji Her Yerde Sen, koja je objavljena pre tri godine. Od tada traju glasine o njihovom odnosu.

Ima li ljubavi između Aybuke Pusat i Furkana Andica?!

Foto Credits: Internet Haber

Povremeno su se u tabloidnoj štampi pojavile i vesti o Pusat i Andicu, odnosno da su zaljubljeni. Slike dvojca kako se zajedno grle postale su viralne na društvenim mrežama prošlog meseca. Aybuke Pusat je ranije dala izjavu o ljubavnim nagadjanjima izmedju njih dvoje i rekla: „Mi smo samo prijatelji.“. Glumičina najnovija objava na društvenim mrežama podsetila je na njenog kolegu Furkana Andica, čije ime je uključeno u ljubavne glasine. Pozirajući naspram zalaska sunca u drevnom gradu Knidosu u Datci, glumica je podelila svoje fotografije na svom Instagram nalogu i napisala je poruku „Volim da pijem vino na zalasku sunca.“.

Važno je napomenuti da su neki od pratilaca Aybuke Pusat označili Instagram nalog Furkana Andica u svojim komentarima. Fotografije je prokomentarisala i Miray Daner, partnerka Furkana Andica sa TV ekrana, koja je na ekrane došla sa serijom Kara Tahta.

Izvanredan detalj je što je lepa glumica dala imidž sa dve čaše za vino. Zanimljivo je to što Pusat izbegava da govori o svom privatnom životu, a nove fotografije izazivaju dosta pažnje. Neki od njenih pratilaca su takođe izjavili da misle da je Furkan Andic pravio društvo glumici kada su nastale ove fotografije.

NOVO - Afra Saracoglu i njena dva Merta!

By: TV Exposed