Da li će se serija Baba / Otac vratiti na dobar put?!

Duo Haluk Bilginer i Tolga Saritas impresionira svojim izuzetnim nastupima u TV seriji Baba / Otac, koja se emituje na Show TV-u utorkom uveče. Iako je gledanost serije jedno vreme bila dobra, pad gledanosti u svim serijama poslednjih nedelja negativno je uticao i na seriju Baba.

Da li će se serija Baba / Otac vratiti na dobar put?!

Foto Credits: IMDB

Prošlog utorka je emitovana 11. epizoda serije Baba / Otac, koju prikazuje Show TV. Otkriveno je da će se 12. nova epizoda serije, čije se emitovanje očekuje ove nedelje, sastati sa publiku nedelju dana kasnije. Obožavaoci koji željno iščekuju TV seriju Baba neće moći da pogledaju novu epizodu serije 3. maja uveče, zbog praznične nedelje.

U prilogu Show TV-a je objavljeno da će se 12. epizoda serije sastati sa publikom u utorak, 10. maja. Ljubitelji ove turske serije sačekaće još nedelju dana da pogledaju novu epizodu. Nova epizoda je takođe od velike važnosti zbog mogućnosti da se gledanost vrati na način na koji je bila u prvim epizodama.

Iako je planirana druga sezona serije Baba, ozbiljni problemi sa rejtingom koji se su se javili poslednjih nedelja mogu dovesti do promene ovog planiranja. Pa šta vas čeka u novoj 12. epizodi?

Objavljena je nova video najava nove epizode serije Show TV-a Baba / Otac, koju potpisuje Ay Yapim.

Kadir je viđen na promociji gde Emin pravi incident u policijskoj stanici kako bi mogao da ga vidi. Kadir, koji od Buraka saznaje šta je Servet učinio njegovoj porodici, šokiran je, dok tenzije rastu u vili Saruhanli. Dok je Kadir s velikim besom napadao Serveta, „Klonićeš se moje porodice!“ ističu se ove upečatljive reči.

NOVO - Murat Yildirim - Da li će serija Aziz proći kao Ramo?!

By: Milt-TV Exposed