U subotu počinje nova turska serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj

Serija Cocuklar Duymasin, koja je počela 16. januara 2002. i nastavljena 9 sezona do aprila 2019. godine, još uvek je u sećanjima gledalaca. Jedno od imena u seriji dugi niz godina bio je Volkan Severcan sa likom Tune.

U subotu počinje nova turska serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj

Foto Credits: Dizilah

Glumac koji je veoma uspešno igrao u liku Tune, koji privlači pažnju svojim komičnim elementima, nije se pojavio ni u jednoj seriji nakon finala serije 2019. godine.

Glavni glumac, koji je pristao da učestvuje u novoj seriji TRT1 Mukemmel Eslesme / Savršen spoj uz ponudu Birola Guvena, koji je i producent TV serije Cocuklar Duymasin, ponovo se vratio na setove.

Mukemmel Eslesme, čija će prva epizoda biti emitovana u subotu, 16. jula, izdvaja se kao porodična i ljubavna priča.

Serija, koja uključuje imena kao što su Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Aysegul Gunay, Asuman Dabak, Goncagul Sunar, Ayhan Tas, Eylul Ozturk, Cem Zeynel Kilicc, Ajsen Sezeral, sa nestrpljenjem se očekuje.

Volkan Severcan ponovo je u ulozi oca u seriji koja govori o dvoje mladih koji su se upoznali preko majki i pronašli srećnu porodicu.

Glumac, kojeg ćemo gledati kao oca Keremovog lika kojeg tumači Ahmet Kayakesen, takođe će zauzeti svoje mesto u priči kao partner sa Goncagul Sunar.

Serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj počinje 16. jula, kako bi gledaoci osetili porodičnu naklonost i pogledali prelepu ljubavnu priču tokom letnje sezone.

NOVO - Turska serija Tozluyaka postaje sve zapaženija

By: TV Exposed