Turska serija Tozluyaka postaje sve zapaženija

Serija Tozluyaka, koja se emituje na turskom Fox TV-u, izdvaja se kao omladinska produkcija i letnja serija u kojoj se susreću važna imena.

Turska serija Tozluyaka postaje sve zapaženija

Foto Credits: IMDB

Televizijska serija Tozluyaka se emituje ponedeljkom uveče i postala je jedna od najbolje ocenjenih produkcija među letnjim projektima. Činjenica da je to jedna od produkcija za koje je publika u ovom periodu pokazala najviše interesovanja, uz Balkan Ninnisi / Balkansku uspavanku, koja se emituje na ekranu TRT1, situacija je vezana za snažnu priču Tozluyake i glumačke ekipe.

Veoma uticajan je glumački kadar u Tozluyaki, koji se izdvaja kao porodična i omladinska TV serija. Kao iskusni glumci serije ističu se Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tajanc Ayaydin, Nur Jazar, Nebil Sayin i Kadim Yasar. Među mladima, Ulvi Kahiaoglu odmah privlači pažnju. Pored toga, prvo televizijsko iskustvo nekih mladih glumaca bilo je upravo u ovoj TV seriji..

Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan, Serra Pirinc, Cagla Simsek, Can Bartu Aslan, Durukan Celikkaya, Ogulcan Arman Uslu, Duygu Ozsen, Ozgur Foster and Ahmet Haktan Zavlak su među mladim imenima serije.

Osim što je dobila veoma dobre ocene u poređenju sa letnjom sezonom odnosno većinom drugih letnjih serija, Tozluyaka je pokazala i veoma uspešan uspon na društvenim mrežama. I ocene i interakcija na društvenim medijima osigurali su da serija privuče pažnju miliona.

Projekat Tozluyaka, koji je uspeo da se istakne u ove dve teme u odnosu na rivalske TV serije, takođe je ušao na svetsku listu brzim porastom svog Instagram naloga.

NOVO - Halit Ozgur Sari otkrio šta voli kod sebe a šta ne

By: TV Exposed