Serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta dobija novu sezonu?!

U poslednje vreme pojavile su se glasine koje su zabrinule fanove turske serije Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. Prema najnovijim informacijama, te glasine ne samo da su lažne, već je situacija potpuno drugačija!

Serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta dobija novu sezonu?!

Foto Credits: IMDB

O čemu se radi? Serija Ask Mantik Intikam sa Burcu Ozberk i Ilhanom Senom u glavnim ulogama se drži dobro i kada su u pitanju rejting i društvene mreže. Velika interakcija na društvenim mrežama ima značajan doprinos dobrom rejtingu. Gledaocima turskih serija se ova serija dopala što pokazuju rezultati gledanosti koji su uvek na stabilnom i dobrom nivou.

Sve vezano za ovu seriju se odvija dobro ali su se ipak pojavile čudne glasine. Pisalo se da serija neće biti nastavljena, što je izazvalo strepnju kod fanova ovog projekta. Pogotovo kada se ima u vidu da za prekid ove serije i otkazivanje zaista nema povoda.

Situacija je ipak drugačija. Fox TV planira da seriju nastavi i u zimskoj sezoni. U poslednje vreme pripremaju i video najavu nove sezone, tako da fanovi serije Ask Mantik Intikam nemaju razloga za brigu.

NOVO - Ali Atay o svom životu

 By: Milt-TV Exposed