Elcin Sangu se i dalje ističe na društvenim mrežama

Turska glumica Elcin Sangu bila je u uspešnom poslu u TV seriji Cop Adam / Čiča Gliša sa svojim izvanrednim nastupom prošle sezone.

Elcin Sangu se i dalje ističe na društvenim mrežama

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica Elcin Sangu, koja se istakla kao glavna glumica serije Cop Adam zajedno sa Enginom Altanom Duzyatanom, imala je priliku da krene drugu sezonu projekta, ali je imala nesreću da je projekat skinut sa emitovanja zbog niske ocene, odnosno slabe gledanosti.

Prerano okončanje serije na početku sezone može se smatrati nesrećom, jer smanjuje mogućnosti i glumačke ekipe i tima da učestvuju u novom poslu.

Međutim, kada pogledamo društvene mreže, iako serija Cop Adam više nije na ekranu, Elcin Sangu je postigla značajan uspeh tako što se našla na drugom mestu liste najpopularnijih turskih glumica.

Nova rang lista

U analizi koja je napravljena na objavama na društvenim mrežama u poslednjih mesec dana, Sila Turkoglu, glavna glumica serije Kizilcik Serbeti, bila je ime o kome se najviše govori, dok je Elcin Sangu na drugom mestu.

Podsetimo i da su svi ostali glumci, osim Ayce Aysin Turan, čija je serija stigla do finala, na platnu sa svojim projektima i u centru pažnje.

Elcin Sangu sada odmara a njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju novi projekat svoje omiljene glumice. O tome za sada nema novih informacija.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Bambaska Biri u sličnoj situaciji kao serija Ya Cok Seversen

By: TV Exposed