Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nam donosi nove zaplete i uzbuđenja

Priča, koja je počela sa religioznom osetljivošću u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice emitovanoj na Show TV-u petkom uveče, počela je da se fokusira na porodične odnose i njihove posledice.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nam donosi nove zaplete i uzbuđenja

Foto Credits: Haberler

Kada je priča u seriji tek počela, gledaoci su se pitali kako će se mlada žena koja je odrasla u sekularnoj porodici izraziti u konzervativnoj porodici. Na početku serije Kizilcik Serbeti, i producenti i glumci su izjavili da će to biti priča o životima ljudi iz različitih kultura, čijih primera ima mnogo u društvu, i da će podići svest i omogućiti društvenu integraciju.

Drugim rečima, bila je to serija koja je bila naivna i čuvala osetljivost. Međutim, gledajući prvu izvedbu od 16 epizoda turske serije Kizilicik Serbeti / Šerbet od brusnice, nakon što su scenaristi okrenuli temu vezama, počela je trka u dokazivanju koliko krivi odnosi između porodica, bilo sekularni ili konzervativni, još uvek mogu biti. Pritisak supružnika prirodnog karaktera u porodici i stvari koje su učinjene da liče na njih privukle su pažnju.

Nove zanimljive epizode su pred nama

Neravan odnos između likova Doge i Fatiha takođe je izazvao reakcije poput „Venčali su se tako što su se voleli“. Dok je naivna veza koja je započela između Kivilcim i Omera trebalo da dovede do srećne zajednice, scenaristi su trljali ruke za ocenu pitanjem bivših supružnika.

Prvo se pojavila Omerova žena, od koje nije mogao da se razvede, i otišla čak do toga da ošamari Kivilcim. Sada je Kivilcimin bivši muž izašao i tema je dovedena do tuče sa Omerom. Proces, koji je započeo ljubomorom lika Pembe na njenog muža, može se pomeriti ka Abdulahovom oku na Aleva. Zato što razgovor između Abdulaha i Aleva u trejleru 17. nove epizode ​​otkriva mogućnost da imaju aferu.

Lik koji je uspešno tumačila Ceren Yalazoglu izgleda mora da prihvati budućnost koju je njena porodica sačinila za nju, dok sanja da se uda za svog voljenog Umuta. Uglavnom, očekuju nas nove zanimljive epizode serije Šerbet od brusnice! Evo i najave epizode 17.

NOVO - Veza između serija Istanbullu Gelin i Cop Adam!

By: TV Exposed