Već postoji razlog za brigu oko serije Kralice / Kraljica

Turska glumica Burcu Ozberk, za koju smo navikli da projekti u kojima učestvuje već duže vreme budu sa veoma dobrim rezultatima, posebno je efikasna u produkcijama romantične komedije.

Već postoji razlog za brigu oko serije Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

Nova serija Burcu Ozberk je dramski projekat, što je neke pomalo i iznenadilo. Gledanost serije pod nazivom Kralice / Kraljica u kojoj Burcu tumači glavnu žensku ulogu, a koja se emituje na Kanalu D sredom uveče, nažalost po glumicu i njene fanove nije dobra.

Emitovana je i treća epizoda ove turske TV serije, ali su rezultati još jednom razočarali Kanal D.

Serija Kralice, u kojoj je Gokhan Alkan na dobar način iznosi glavnu mušku ulogu, adaptirana je iz popularne američke TV serije Queen Sugar.

Rejting ispod proseka

Međutim, u trećoj epizodi turske serije postoje važni problemi kao što je to što se serija nije našla među 10 najboljih programa ni u jednoj kategoriji. Uz to primetan je gubitak gledalaca u svim kategorijama u odnosu na prošlu nedelju i dobijanje rejtinga daleko ispod proseka.

Još uvek nije moguće reći da li će serija Kralice uspeti da prevaziđe ove probleme kako se bliži kraj sezone. Ipak, jasno je da serija nije baš u dobroj situaciji u takmičenju u sredu i da definitivno već postoji razlog za brigu.

Podsećamo, turska serija Kralice / Kraljica je na Kanalu D sa novim epizodama svake srede u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by KRALİÇE (@kralicedizitv)

NOVO - Firat Celik i Tuba Buyukustun oduševili duetom!

By: TV Exposed