Afra Saracoglu nikad ne odustaje!

Turska glumica Afra Saracoglu dobila je veliko priznanje sa likom Seyran u TV seriji Yali Capkini, koja se petkom uveče emituje na televiziji Star.

Afra Saracoglu nikad ne odustaje!

Foto Credits: Haberturk

Poznata glumica ima veoma dobro partnerstvo i sa Mertom Ramazanom Demirom, sa kojim tumači glavne uloge u ovom projektu.

Glumica je i na naslovnoj strani novog izdanja Harper's Bazaar Turkey i oduševila je mnoge. Glumica, čije su poze u časopisu stekle veliko priznanje na društvenim mrežama, čini se da privlači pažnju svojim intervjuom.

Dok su se poze poznate turske glumice pojavile u časopisu, na društvenim mrežama je do izražaja došla sledeća poruka: „Najvažnije je nikada ne odustati. Moj cilj je da idem napred na ovom putu u koji verujem. Najvažnije je biti istrajan.”

Atraktivne poze u časopisu

Ovim rečima poznata glumica je otkrila da joj je cilj da bude trajna u svojoj profesiji i da nema nameru da se vraća sa ovog puta.

Afra Saracoglu kako kaže za sebe, nikada neće odustati, neće skrenuti sa svog puta! Atraktivne poze prelepe glumice oslikane u časopisu očarale su i njene fanove. Mnogi su komentarisali: „Neka te Bog sačuva od zlog oka.“.

Zaista, čini se da je sve vezano za ovu glumicu baš kako treba. Afra mnoge očarava svojom lepotom i glumačkim talentom i nema dileme da se razvija u pravu zvezdu turskih TV serija.

NOVO - Sevda Erginci o sličnostima i razlikama sa likom Zeynep

By: TV Exposed