Ali Atay o braku i sinu

Turski glumac Ali Atay dao je intervju poznatom turskom novinaru Hakanu Geceu. U njemu je u najvećoj meri govorio o svom braku i sinu Fikretu, koga od milošte zovu Fiko.

Ali Atay o braku i sinu

Foto Credits: Al Bawaba

Ali je istakao da je veoma srećan brakom i međusobnim odnosima u njemu. Osećanja sa Hazal su prerasla u zaista nešto više, nešto što do tada nije mogao ni da zamisli. Uživa u današnjici i ne razmišlja previše šta bi to moglo da se desi sutra. Glumac je dodao da ni ne misli o razlici u godinama između njega i njegove drage. On čak nije ni pitao Hazal koliko ima godina kada su se upoznali. Jednostavno, nije u njegovoj navici da pita nekog o godinama, nacionalnosti i sličnim stvarima.

Atay se dotakao i teme koronavirusa. Setio se zabrinunosti koju su Hazal i on delili kada je njihov sin Fiko bio zaražen ovim nezgodnim virusom. Srećom, Fiko je virus pobedio za bukvalno šest sati. Već narednog dana je bio potpuno zdrav. Ali Atay je rekao da se trudi da razume njegovog sina, šta voli, šta želi da postane. Smatra da je Fiko sličan njemu i po izgledu i po navikama. Atay je rekao da nikada neće uticati niti vršiti pritisak na to kako Fiko želi da živi i čime da se bavi. Biće tu uz njega, na njegovoj strani dokle god to njegov sin bude želeo.

NOVO -Sjajna vest – Burak Sergen u novoj epizodi serije Sadakatsiz / Neveran!

 By: Milt-TV Exposed