Pinar Deniz je uzbuđena zbog nove sezone serije!

Oni koji su gledali 64. epizodu serije Yargi / Presuda bili su iznenađeni kada su videli koliko se priča iznenada promenila.

Pinar Deniz je uzbuđena zbog nove sezone serije!

Foto Credits: IMDB

Priča u novoj sezoni serije Yargi, gde se odigralo preskakanje vremena, počela je da iznenađuje sve.

Ceylin je postala majka i preuzela potpuno drugačiju ulogu u priči kao tužiteljka.

Koliko će nova sezona biti šokantna shvatili su obožavaoci serije kada su 24. septembra uveče pogledali 64. novu epizodu.

Suočena sa novim redosledom priča u kojem je scenaristkinja Sema Ergenekon iznenadila čak i glavne glumce Kaana Urgancioglua i Pinar Deniz, publika proslavlja početak 3. sezone serije Yargi / Presuda uz pohvalne komentare na društvenim mrežama.

Iako neki gledaoci kažu da se serija previše promenila i da ne mogu da uživaju u starom ukusu, brojna je publika koja smatra da je odlično počela. Kao i fanovi serije koji su rekli da su pustili suze, i glavni glumci su bili veoma impresionirani novom pričom u novoj sezoni.

Impresionirana pričom

U izjavi pred početak treće sezone serije, Pinar Deniz je rekla da je bila veoma impresionirana pričom o trećoj sezoni i da je ostala bez reči kada je od scenaristkinje Seme Ergenekon saznala kako će se događaji razvijati.

Kao što je Pinar Deniz rekla, serija Yargi, koja je započela novu sezonu ostavljajući publiku bez teksta, takođe je postala vruća tema na društvenim mrežama. Deniz je svoje mišljenje o trećoj sezoni izrazila sledećim rečima:

Po mom mišljenju, treća sezona je sezona u kojoj je mnogo oštrija tranzicija u odnosu na drugu sezonu i otkriva se mnogo novija priča. Zato sam tako uzbuđena. Bila sam šokirana kada sam prvi put pročitala scenario.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Ugur Aslan pohvalio svoju suprugu, scenaristkinju serije u kojoj glumi

By: TV Exposed